Home / The Menu

The Menu

Selection

  • Starters « Home-Made »
  • Fishes « Cooked to your request »
  • Maxi Salads
  • The Classics
  • Cheeses
  • Home-Made Sweets
  • Ice creams & Sorbets
  • Wines
  • The Millefeuille of tomatoes, fresh goat cheese and basil

    7.9€

  • The tart of tomato and mozzarella with balsamic vinegar

    6.9€

  • The fresh mi-cuit Duck’s liver and toasts

    17.5€

  • Salmon Carpaccio marinated our way

    9.9€

  • Monsignor Tartarus ( lawyer / smoked salmon / Fishing and spices)

    9.5€

  • The grilled Bar fillets

    19.9€

  • The baked Salmon « unilateral » in Guerande Salt

    17.9€

  • The grilled Cod steak with virgin olive oil

    18.9€

  • The Niçoise salad with tuna and fresh eggs

    13.9€

  • The crispy warm goat cheese salad and smoked duck’s fillets

    14.9€

  • The Perigourdine salad with duck’s liver and smoked duck’s fillets

    15.9€

  • The Royal salad, smoked salmon, crayfish tails and fresh duck’s liver

    17.9€

  • The Auvergnate salad with Cantal cheese and cured ham

    14.9€

  • The confit of Duck from Landes

    16.9€

  • The Beef fillet with pepper sauce

    19.9€

  • The French traditional « Tartare »

    15.5€

  • Coasts of Lamb roasted with savory

    14.5€

  • The Veal Escalope with Norman sauce

    16.9€

  • The Andouillette « 5stars »drawn to the string

    16.9€

  • Beautiful grilled rib steak 350g

    19.9€

  • The Butcher’s Piece with Roquefort sauce

    16.5€

  • The roasted farm chicken sea salt

    14.9€

  • Le Hamburger du chef

    15.5€

  • Le Cantal

    5.9€

  • The assortment of cheeses

    8.9€

  • Le Roquefort

    5.9€

  • Le Camembert ou l’Emmenthal

    5.9€

  • The Pont l’Evêque

    5.9€

  • The small fall Crumble

    6.9€

  • Frozen Nougat with Acacia Honey on its red berries coulis

    6.9€

  • The seasonal fruit tart with its vanilla ice cream

    6.5€

  • The Gourmet Coffee

    8.9€

  • Ice creams and sorbets 100% natural craft manufacturing

    3 boules 7.9€

  • The Declination of red fruits and home made Chantilly

    8.9€

  • Chocolat fondant sur son lit de crème

    6.9€

  • The pot of lemon with fresh fruit

    6.9€

  • 100% Natural Craft Manufacturing

  • Ice creams

  • Bourbon Vanilla

  • Caramel with Salted Butter

  • Mocha of Ethiopia Mocha of Ethiopia

  • Sorbets

  • Extra Dark Chocolate

  • Pink Grapefruit

  • Yellow lemon & basil

  • Mango

  • William Pear

  • Raspberry & basil

  • Wine served in bottle

    75 cl

  • The Red PGI

  • Cht G la Gaffelière (St Emilion Gd Cru)

    35€

  • Côtes du Ventoux (Perrin & Fils)

    18€

  • Cht de la Gardine (Côtes du Rhône Rasteau)

    28€

  • Château la Millerie (Puisseguin St Emilion)

    23€

  • Hautes côtes de Beaune (Fanny Sabre) V.nature

    43€

  • Fleurie : Cht du Bourg (Beaujolais)

    28€

  • Chassagne Montrachet (Bouchard Père & Fils)

    49€

  • St Julien : Connétable de Talbot

    59€

  • Morgon-côte du Py (Jean Foillard) V nature

    45€

  • The White PGI

  • Pouilly Fumé (Domaine Gaudry)

    28€

  • Petit Chablis (Wiliam Fevre)

    33€

  • Lirac Cuvée Confidentielle (Cht Saint Roch)

    33€

  • Alsace Cépage Gewurztraminer

    24€

  • Saumur (domaine de Nerleux)

    25€

  • Mâcon Chaintré (Philippe Valette) V nature

    45€

  • The Rosé PGI

  • Ventoux, éléphant rose (Perrin & Fils)

    18€

  • Château Galoupet cru classé Côtes de Provence

    32€

  • Gris d’Ardèche vigneron Ardéchois

    22€

  • Gris d’Ardèche vigneron Ardéchois

    150 cl 39€

Vous pouvez aussi nous retrouver sur…
/ / / /

Le Central

65 Rue de Prony, 75017 Paris, France

+33147667451

Suivez toute l'actualité de Le Central

Inscrivez-vous à notre newsletter et restez informés des prochains évènements et promotions.